top of page

Het leven van een tafel bevat opmerkelijk veel gelijkenissen met het  leven van een mens. Beiden maken hun volledige levensduur allerlei lief en leed mee, komend van uiterst uiteenlopende invalshoeken. Gezinnen, families, vrienden en collega's verzamelen dagelijks rond de tafel. Formeel of informeel, luchtig of serieus, droevig of gelukzalig: rond de tafel komt elke emotie naar boven. 

Deze boodschap vormt de drijfkracht van Julia's Table. Van productie tot levering, van montage tot onderhoud, van 'hallo' tot 'tot ziens': ons bedrijf ademt emotie, en dat laten we terugkomen in onze tafels. Bij Julia's Table staat een enorme passie, levenskwaliteit en geluk voorop. Dit combineren wij ten volste met onze kennis, expertise en motivatie.

Wanneer u een Julia's Table aankoopt, heeft u een volstrekt uniek exemplaar in uw leefruimte  staan. Om het unieke aspect van de tafel extra te accentueren, heeft iedere Julia's Table een eigen naam én serienummer. 

Kortom: bij Julia's Table koopt u niet alleen een product, maar een uniek onderdeel van uw levensverhaal!

De tafelbladen van al onze modellen zijn vervaardigd uit Bulgaarse Europese eikenstammen. Typerend voor de eik is het trage groeiproces van de stam. Dit zorgt ervoor dat het hout een duurzaam karakter krijgt.

 

Het hout wordt vakkundig en ambachtelijk gedroogd met al haar natuurlijke noesten en scheuren. Vervolgens wordt het tafelblad geproduceerd uit quasi gelijke houtbalken tussen de 18 en 22 centimeter breedte en 42 millimeter dikte. Metalen strips worden verwerkt in het tafelblad, hetgeen ervoor zorgt dat het tafelblad haar originele vorm behoudt.

Een Julia's Table is gemaakt om generaties mee te gaan. Dat maakt de tafel niet alleen een goede aankoop, maar tevens ook een goede investering. Bovendien nemen we de kracht van het hout en de productie hoog in het vaandel; op al onze modellen rust er een garantieperiode van twee jaar.

Industriële tafel
Een hart van hout
Voor en na levering, Volledig tot uw dienst

Vanaf het moment dat u een Julia's Table online aankoopt, hoeft u zich voor de rest geen (kop)zorgen te maken. Zodra u een bestelling plaatst, doen wij het nodige om uw tafel binnen de 48 uur te leveren én ter plekke te installeren, volledig gratis! Kortom: geen wachttijden, geen leverperiodes, geen vertragingen, én geen extra kosten. 

 

Ingetrokken vloeistoffen, krassen, beschadiging of algemene slijtage? Met Julia's After Care blazen wij uw Julia's Table een tweede leven in! Eerst luchtgommen we het tafelblad op vakkundige wijze. Vervolgens behandelen we het tafelblad met een Julia's Color Coating naar keuze. Vanaf het moment dat u hiervoor een bestelling plaatst, hoeft u niets meer te doen. Het Julia's Table Benelux team komt uw tafel persoonlijk ophalen en terugbrengen als nieuw!

Eiken tafels

Een Julia's Table naar wens, binnen 48 uur, helemaal gratis geleverd en gemonteerd. Dat is onze missie!

Met een glimlach en een warme groet,

Tim Pisane en het Julia's Table Benelux team

Julia's Story

Ontdek het warme verhaal achter Julia's Table, waar liefde voor hout en expertise hand in hand gaan.

Personaliseerbaar
Massief eikenhout
Een tafel vol emotie
Julia's Family
Eiken tafel kopen

Onze Julia's Family blijft steeds uitbreiden!

Ontdek hier de plekjes waar onze Julia's Table reeds een warme thuis heeft gevonden.

Behoor jij ook tot de familie? Tag ons op Facebook, Instagram en Pinterest met de hashtag #juliastablebenelux!

ME
NU
Online tafel kopen

NL / FR

bottom of page